Spelnyheter

Attraction slot – smygpremiär hos Mr Green

Så har det hänt igen, Mr Green har fått äran att smyglansera en ny videoslot från Net Entertainment. Den här gången handlar det om spelet Attraction, som egentligen har premiär om ett par månader. Attraction är en videoslot med ett futuristiskt tema med diverse gadgets som symboler och en science fiction-doftande bakgrundsmusik.

Vilda symboler i fokus

Ett genomgående tema för det senaste årets lanseringar från Net Entertainment är att antalet bonusfunktioner är ganska litet. Nästan varje ny spelautomat från Net Ent under 2013 och 2014 har haft ett mycket distinkt tema och ett par bonusfunktioner som på ett mycket konkret sätt kopplar till temat. I Attraction videoslot handlar den huvudsakliga bonusfunktionen om magnetiska vilda symboler.

Varje gång du klickar igång hjulen kommer en ”magnetfunktion” att aktiveras. Skulle en vanlig vild symbol visas på samma hjul eller rad (alltså lodrätt eller vågrätt) kommer den symbolen att bli magnetisk och låsas fast på sin position. Därefter kan en eller fler låsta vilda symboler tillkomma samtidigt som du får ett omsnurr av hjulen. Båda typer av vilda symboler fungerar som vanligt, det vill säga att de ersätter alla andra symboler för större chanser på vinstkombinationer på hjulen.

Fakta om Attraction

  • Hjul: 5
  • Insatslinjer: 10
  • Insatser: 1-1000 kr
  • Bonusfunktioner: Vilda symboler, låsta vilda symboler, respins

Du kan alltså prova på Attraction redan nu på Mr Green. Om du vill vara först ut med att prova på nyheter från Net Entertainment verkar det som att Mr Green även i fortsättningen kommer att vara ett givet val.