Spelnyheter

Crazy Jackpot 60 000 – ny slot på NordicSlots

Crazy Jackpot 60 000 är en helt ny videoslot som precis har landat hos NordicSlots. I skrivande stund finns denna titel inte på något annat nätcasino. Crazy Jackpot 60 000 är en titel från Betsoft som blandar spelelement från klassiska enarmade banditer med lite mer moderna funktioner. Om du har spelat Jokerizer från Yggdrasil Gaming (finns för övrigt att spela på NordicSlots) kommer du att känna igen dig i grafiken och om du har spelat Supernova från Quickspin kommer den huvudsakliga bonusfunktionen inte att vara någon stor överraskning.

Tre + två hjul och multiplikatorer

Crazy Jackpot 60 000 har fem hjul. Dock är hjulställningen uppdelad i två. Till vänster hittar du tre hjul med tre positioner vardera och till höger hittar du två hjul försedda med multiplikatorer och jokrar.

Spelidén är föredömligt enkel. När du klickar igång hjulen börjar de tre hjulen till vänster att snurra. Om du tar hem en vinst, oavsett storlek, på dem kommer det fjärde hjulet att börja snurra. Om det stannar på en joker eller en multiplikator multipliceras dina ursprungliga vinster med 2x, 3x eller 5x (jokern slumpar fram en multiplikator på mellan 2x-10x).

Sedan fortsätter spelomgången med att det femte hjulet börjar snurra. Här är de möjliga multiplikatorerna 4x, 6x och 10x (jokern ökar vinsten med mellan 2x-20x). Eventuella multiplikatorer på hjul fyra och fem multipliceras med varandra så att till exempel 2x + 6x ger en total multiplikator på 12x. Högsta möjliga multiplikator är 200 (10x gånger 20x).

I övrigt kan nämnas att spelet har 27 sätt att vinna och att jokern på den vänstra delen av hjulställningen fungerar som vanlig vild symbol. Det krävs tre symboler på en vinstväg för att vinst ska utgå.