Spelnyheter

Enchanted Crystals – sockersöt nyhet på Thrills Casino

Vissa slots har ett stenhårt actiontema, medan andra handlar om irländska pysslingar eller forntida mysterier. Sedan finns det en del slots med mer gulliga teman. Enchanted Crystals är ett exempel på ett sådant. Visserligen finns ett elakt troll med i leken i Enchanted Crystals, men i övrigt är spelet så sockersött det kan bli. Blir actionsekvenserna i Alien videoslot lite för mycket är denna nyhet från Play’n GO den perfekta medicinen. Och vice versa!

Bonusfunktioner i Enchanted Crystals

Enchanted Crystals har vilda symboler, respins, free spins och ett bonusspel. Här är lite kort om respektive funktion.

Vilda symboler

De vilda symbolerna föreställer kristaller (som vi antar är förtrollade!). Om de dyker upp på hjul 2, 3 och/eller 4 kommer de att expandera för att täcka hela hjulet/hjulen och dessutom belöna dig med respins. Varje expanderande wild ger en respin.

Free spins

Tre fjärilar aktiverar free spins-läget där symboler i form av fjärilar kan landa på upp till fem symboler för att förvandla dem till vilda symboler. Free spins-läget omfattar 10 snurr och kan återaktiveras upp till fem gånger. Som mest kan du alltså få 50 free spins på rad.

Bonusspel

Med tre symboler som föreställer en gnidig (ja han gnider till och med händerna när han visas på hjulen!) trollkung aktiverar du bonusspelet i Enchanted Crystals. Här är din uppgift att ta dig till trollkungens kammare där en mycket värdefull kristall bara väntar på att hämtas hem. I bonusspelet kan du vinna upp till 450 gånger insatsen.