Spelnyheter

Lunaris – ny slot från WMS

Lunaris är en ny videoslot från Williams Interactive som precis har landat bland annat på Unibet Casino. Spelet bjuder på en lugn spelupplevelse, men vinsterna kan bli allt annat än beskedliga. Spelets tema kretsar kring månen, dess ljus och några av de växter och djur som har blivit uppkallade efter denna jordklotets enda satellit. Luna är latin för månen och namnet på spelet är därmed väl valt.

Lunaris är en slot med två hjuluppsättningar där den ena utgörs av kolossalhjul med plats för tolv symboler på varje hjul. Antalet insatslinjer är, tack vare den lite speciella utformningen av hjulen, hela 100 stycken.

Free spins, vilda symboler och mysteriesymboler

Lunaris bjuder på såväl traditionella funktioner, som vilda ersättningar och gratissnurr, som en lite unik ”mysteriefunktion”. De vilda symbolerna fungerar som vanligt och free spins-läget bjuder inte på några större överraskningar, även om det är trevligt att man kan vinna ända upp till 25 gratissnurr.

Mysteriefunktionen är spelets främsta styrka. Den fungerar enligt det följande. När en eller flera fjärilssymboler dyker upp på huvudhjulen till vänster kommer fjärilarna att flyga över till kolossalhjulen och där föröka sig. När fjärilarna har landat kommer de att visa en och samma symbol. Med samma symbol på mängder av positioner ökar givetvis dina vinstchanser rejält, särskilt som kolossalhjulen sammanlagt har 75 möjliga vinstlinjer.