Spelnyheter

South Park slot är ett av de bästa casinospelen

South Park Slot är en spelautomat baserad från den mycket populära amerikanska serien med samma namn. Detta är en videoslot med riktigt sjuk humor, och därför bör känsliga personer hålla sig borta från den. Gillar du däremot lite svart humor är detta ett givet val i din spelportfölj. Har du tur kan du få några free spins till spelet hos freespins-listan.se. Spelet är något av det bästa vi har sett. South Park Slot är nämligen överröst med bonusspel, vilda symboler och andra roliga saker. South Park videoslot har 5 hjul och 25 fasta vinstrader. Och för den som är bekant med tv-serien kommer direkt att känna igen symbolerna som föreställer karaktärerna från denna. Det finns även en uppföljare till spelet i South Park 2.

Wild Symbol

Det finns en Wild symbol och som visas under huvudspelet samt under Kyle Bonus spin och denna ersätter samtliga andra symboler förutom Bonus-symbolerna. Den ersätter alltså den högsta möjliga vinnande vinstraden.

South Park Bonusspel

Det finns totalt fyra olika bonusspel på South Park Slot. Var och en av bonusspelen karakteriseras av en unik bonussymbol som föreställer en utav de kända figurerna från serien. För att bonusspelet ska starta behöver man få in två stycken generella bonussymboler på något utav hjul nummer 3 och 4 samt symbolen som föreställer en karaktär på hjul 5. Beroende på karaktär som visas på hjul 5 bestäms vilket av de fya bonusspelen som kommer att startas.

Kyle Bonus Spin

I Kyle’s Bonusspel tilldelas du 10 Freespin. Om en Ike Wild-symbol visas på hjul 5 under denna bonusrunda kommer denna slumpmässigt att hoppa till ett av de andra fyra hjulen och då aktivera en av bonusfunktionerna som finns i detta bonusspel.

Kenny Bonus Game

I detta bonusspel ska man välja en av tre markerade positioner för Kenny att förflytta sig på. Här kan man vinna myntvinster och multiplikatorer som multiplicerar vinsten med ett visst värde. Det finns också en farozon här som gör att du mister ett liv.

Cartman Bonus Game

Under Cartmans Bonusspel ska du välja en av 8 buskar för att hitta vinster eller åka fast av polisen. Vinsterna kan vara myntvinster, dubbelt upp eller en nollställningssymbol. Men akta dig för polisen. Om denna kommer upp fler än en gång åker du dit.

Stan Respin Bonusspel

När detta bonusspel startar kommer en Wild-symbol att visas i mitten på tredje hulet och stanna kvar där under de två nästkommande snurren. Denna symbol ersätter andra symboler och ökar därmed din vinstchans. Om fler Wild-symboler visas under dessa två snurr kommer de också att stanna kvar i ytterligare 2 omgångar. På detta sätt kan dina bonus spins fortsätta väldigt länge om du har bra tur.

South Park Minispel

Förutom de fyra bonusspelen finns också tre stycken minifunktioner som kan dyka upp när du spelar. Dessa startar slumpmässigt när som helst under spelets gång.

Terrance och Phillip Minifunktion

När Terrance och Phillip dyker upp på skärmen kommer tre Wild-symboler slumpmässigt att placeras på hjulen 2, 3 och 4. Dessa ersätter alla andra symboler utom bonussymbolerna.

Mr Hankey Minifunktion

Då Mr Hankey dyker upp kommer tre till fem wild-symboler att aktiveras

Cartman Beefcake Minifunktion

Cartmans minifunktion aktiveras slumpmässigt och lägger ut wild-symboler i block om tre stycken gånger tre. Dessa visas på hjulen 2,3 och 4 och ersätter precis som den vanliga wild-symbolen.