Spelnyheter

Jurassic Park slot

Nu är det äntligen klart. Microgaming har aviserat att nya Jurassic Park videoslot kommer att lanseras den 6 augusti (med ett vrål, antar vi!). De flesta nätcasinon som erbjuder spel från Microgaming, såsom exempelvis Betsafe och Guts, kommer att lägga till denna nyhet på lanseringsdatumet.

Av sneak peak-videorna som Microgaming har släppt är det klart att Jurassic Park Online Slot (som det fullständiga namnet lyder) är något alldeles extra. Spelet är till exempel helt licensierat, vilket innebär att alla karaktärer finns med avbildade som i filmen (den första filmen från 1993). Dessutom har Microgaming stoppat in mängder av videosekvenser från filmen.

Jurassic Park videoslot på nätet

Jurassic Park är en videoslot med en hel rad spännande bonusfunktioner. Det finns till exempel hela fem olika free spins-lägen, vart och ett fokuserat på en speciell dinosaurie och en speciell händelse i filmen. I T-Rex eget free spins-läge förvandlas ett eller flera hjul till jokerhjul och i velociraptorernas free spins-runda kan du belönas med en mängd jokrar med multiplikatorer. Dessutom finns en slumpmässig funktion vid namn T-Rex Alert Mode som adderar mängder av extra jokrar på hjulen i hela sex snurr.

Att komma igång och spela Jurassic Park är en enkel historia, särskilt eftersom spelet har Microgamings klassiska insatsfunktion ”243 ways”. Det enda du behöver göra för att njuta av förhistorisk action i en ytterst modern utformning är att välja total insats per snurr och sedan klicka igång hjulen.