Spelnyheter

Premiär för nya Lost Island från NetEnt

Idag torsdag den 24 juli är det premiär för Lost Island, Net Entertainments senaste skapelse. I den här automaten får du bekanta dig med en mystisk ö som verkar helt övergiven. Presentationen i form av grafik och ljud påminner en hel del om den i Secret of the Stones, så om du har ett gott öga till det spelet finns alla chanser att du kommer att uppskatta Lost Island.

Thrills är ett av de första nätcasinona att rulla ut denna nyhet från Net Entertainment. Klicka dig vidare för att prova på Lost Island med en trevlig bonus.

Vilda symboler med multiplikatorer

Lost Island har inte bara ett intressant tema. NetEnt har, sin vana trogen, även introducerat en spännande ny funktion där fler vilda jokrar ger större multiplikatorer. Om en vild symbol hjälper till att skapa en vinstlinje fungerar den som vanligt. Om två, tre, fyra eller till och med fem vilda symboler visas på hjulen samtidigt och ordnar med vinster, multipliceras vinsterna med det exakta antalet vilda symboler. Med ett gäng vilda symboler och några högbetalande symboler på hjulen kan du vinna ganska rejäla summor. Högsta vinsten är hela 500 000 mynt.

Multiplicerande vilda symboler är dock inte det enda Lost Island bjuder på. Här finns också en bonusrunda som belönar dig med free spins. I free spins-läget är du garanterad minst en vild symbol (placeras på mitten på det mittersta hjulet). Med lite tur dyker fler vilda symboler upp (de kan till och med komma staplade) för att ge dig större vinstchanser och större multiplikatorer.