Spelnyheter

Candy World – unik slot hos VeraJohn

Candy World är en helt ny spelautomat från den helt nya spelutvecklaren Three Pigeons. Det är alltid en fördel för en ny spelutvecklare att göra ett ordentligt avtryck direkt, och med Candy World måste sägas att Three Pigeons har gjort sitt bästa. Den här spelautomaten med ett godistema bjuder på nonstop-action bland annat med vilda symboler och free spins.
Att spela Candy World är som att hoppa ner i en godispåse. Alla symboler föreställer nämligen godisbitar av olika slag. Här finns både polkagrisstänger, mjuka mintgodisar och kolabitar. En rolig detalj är att alla symboler är animerade på minst sagt festliga sätt. En annan detalj är att symbolerna kan tala!

Vilda symboler, scatters och free spins

Candy World har två specialsymboler, nämligen vilda symboler och scattersymboler. Det kanske kan låta lite snålt, men båda symbolerna bjuder på unika funktioner. Det är inte för inte som Three Pigeons har valt att kalla symbolerna för ”specialare”.

Den vilda symbolen föreställer en röd godisbit med texten ”wild”. Den fungerar som vilda symboler normalt gör, åtminstone i huvudspelet. I free spins-läget kommer de vilda symbolerna emellertid alltid staplade och totalt kan det finnas upp emot 40 extra vilda symboler på rullarna.

Free spins-läget aktiveras när minst tre stycken scatters i form av bjällror visas spridda på hjulen. Tre, fyra respektive fem scatters belönar dig med 7, 10 respektive 20 gratissnurr. Hur många symboler som kommer att finnas staplade bestäms slumpmässigt när du klickar på en av bjällrorna.

Korta fakta om Candy World

  • Hjul: 5
  • Insatslinjer: 25
  • Insatser: 2.50-2500 kr
  • Bonusfunktioner: Vilda symboler, staplade vilda symboler, scatters, free spins
  • Maxvinst: 513x insatsen