Spelnyheter

Choo-Choo slot – bli stationsvakt och kamma hem fina vinster

Choo-Choo slot är den ultimata automaten för dig som inte har vuxit ifrån ditt tågintresse. Om du fortfarande plockar fram din gamla tågbana av märke Märklin måste du bara prova på nya Choo-Choo slots. Spelet är utvecklat av Games OS och bjuder på både en mycket trevlig grafik, ett bra ljud och en hel del läckra bonusfunktioner. Vi kan rekommendera ComeOn casino om du vill prova på denna nyhet.

Hjulställningen är designad för att föreställa ett stationshus någonstans ute i vilda västern. Bakom hjulen kan du skymta en liten stad komplett med saloon och ett häkte. I förgrunden löper ett järnvägsspår. Till vänster om hjulen står stationsvakten själv och håller ett öga på hjulen. Han är animerad i 3D och har en del mer eller mindre galna saker för sig.

Bonusfunktioner

Games OS har stoppat in alla de vanliga bonusfunktionerna i Choo-Choo slots. Här finns både vilda symboler, ett free spins-läge och ett bonusspel.

Vilda symboler

Den vilda symbolen föreställer tre kugghjul. Symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom scattersymboler.

Scatters och free spins

Tre eller fler dynamitsymboler aktiverar ett free spins-läge enligt följande.

  • 3 symboler = 5 free spins
  • 4 symboler = 10 free spins
  • 5 symboler = 15 free spins

Bonusspel

Tre eller fler bonussymboler (föreställer ett lokomotiv) aktiverar bonusspelet i Choo-Choo slots. Bonusspelet spelas på en andra spelskärm och här är din uppgift att leverera varor till olika stationer. Du är garanterad att leverera varorna till den första stationen, men sedan kan diverse händelser komma i vägen (vilda västern var ju ganska vild).

Fakta om Choo-Choo slots

  • Hjul: 5
  • Insatslinjer: 25
  • Bonusfunktioner: Vilda symboler, scatters, free spins, bonusspel, dubbleringsfunktion
  • Spelutvecklare: Games OS