Spelnyheter

Net Entertainment presenterar Lucky Angler

Den nyaste videosloten från Net Entertainment presenterades i dagarna. Spelet heter Lucky Angler och har ett vintrigt fisketema med möjlighet att vinna över en miljon kronor.

Sticky Wild

Lucky Angler utspelar sig strax under isen på en sjö där olika färgglada fiskar simmar runt tillsammans med lite annat som kan fastna på kroken. Till sin hjälp i jakten på fiskarna och vinsterna har spelaren ett gulddrag, vilket är wildsymbolen. Som vanligt ersätter wildsymbolen alla andra symboler men dessutom är detta en Sticky wild vilket betyder att om wildsymbolen avslutar en vinnande kombination blir den låst under nästkommande spin. Under huvudspelet kan Sticky Wild synas på hjul 2 och 4 medan den även kan synas på hjul 3 i freespinläget.

Andra effekter

Förutom Sticky Wild har spelaren möjlighet att tjäna upp till 20 freespin med hjälp av scattersymbolerna och dessutom ger spelet utdelning från två håll. Denna funktion kallas ibland för win-both-ways eller ”vinn på två sätt” men betyder alltid att spelet ger utdelning om vinnande kombination uppstår från vänster till höger eller från höger till vänster.

Satsa och vinn

Lucky Angler är uppbyggd av fem hjul och tre rader och spelas alltid med 15 vinstlinjer. Eftersom spelet ger utdelning från två håll blir det i praktiken som att spela på 30 linjer vilket gör att lägsta insatsen med 0,10 kr per linje blir 3 kr per spin. Det största myntvärdet som går att välja är 5 kr per linje vilket ger en totalinsats på 150 kr. De som vill satsa stort i jakten på miljonen kan välja att spela på tionde spelnivån vilket resulterar i att 1500 kr satsas per spin.